Achtergrondafbeelding

Koerskiezer: werken bij Midden-Groningen in het midden van je loopbaan

Je hebt al veel werkervaring opgedaan. En je hebt stappen in jouw ontwikkeling gezet. De dromen die je als starter had, heb je waar kunnen maken. Dit maakt dat je jezelf weleens afvraagt: is dit het nu? Wil ik verder groeien? Of is dit het moment om een andere koers te volgen, nieuwe talenten te ontdekken? Dit zijn vragen waarover wij graag met je in gesprek gaan.

Dit mag jij van ons verwachten:

  • Mogelijkheden om jezelf te verdiepen of om nieuwe wegen te verkennen.
  • Ruimte voor loopbaanoriëntatie: om de switch naar een ander werkgebied of ander team te kunnen onderzoeken.
  • Een goede balans tussen werk- en privé door ruime thuiswerk-mogelijkheden en het vrij indelen van je uren.
  • Passende waardering voor de groei die jij hebt doorgemaakt.

Aandacht voor jou

Midden-Groningen wil jou een fijne en uitdagende werkplek bieden. En vanaf het moment dat je bij ons aan de slag gaat, investeren wij in jou. Bijvoorbeeld door je te helpen bij de loopbaanvragen die je hebt. Wij ontdekken graag welke ambities en dromen jij (nog) koestert. En wat voor jou het beste werkt. Dit doen we onder meer door geregeld met jou in gesprek te gaan.

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen.

Bij ons sta jij aan het roer van jouw loopbaan. Dit betekent dat je de ruimte krijgt om jouw werk en carrière zelf vorm te geven. Tegelijkertijd verwachten wij dat je hierin zelf verantwoordelijkheid neemt. Door bijvoorbeeld bij te blijven bij de veranderingen in jouw vakgebied. En te ontdekken waar je nog beter in kunt worden. Uiteraard bieden wij je daarin ondersteuning.

Waardering

We vinden het belangrijk om jouw inzet en betrokkenheid te waarderen. Dus geen jaartje voorbij; standaard een treetje erbij. Nee, we kijken liever naar wat iemand toevoegt. Doe je graag iets extra’s naast je werk? Heb jij of jouw team iets bijzonders gepresteerd? Dan waarderen wij dat. Dat kan met extra salaris. Maar ook met een belevenis of een andere blijk van waardering.

‘Ik krijg veel vrijheid om mijn werk én mijn dag in te richten zoals ik dat wil. Het is fijn om dat vertrouwen te krijgen. En dat geef ik graag terug. Ik kan mijn werk hierdoor goed doen en mezelf ontwikkelen.’

Reinier van Dijken is jobcoach