Achtergrondafbeelding

Meest recente nieuwsartikel

2e Online Banenmarkt Groningen op 6 april 2021

Door: Hicran Ogulmus | 28 januari 2021 - 9:07
afbeelding van nieuwsartikel

Kansrijkgroep organiseert de allereerste editie van de Online Banenmarkt Groningen.

De coronacrisis heeft in het bedrijfsleven een grote impact gemaakt.

 

Voor alle werkgevers die nu (weer) extra personeel zoeken en werkzoekenden organiseert samenwerkingsverband Werk in Zicht de allereerste editie van de Online Banenmarkt Groningen op dinsdag 6 april a.s. van 10.00 tot 13.00 uur. Het doel van de banenmarkt is om de perfecte match tussen werkgever en werkzoekende mogelijk te maken.

De Online Banenmarkt zal landelijk elke 1e dinsdag van de maand georganiseerd worden!

 

Kansrijkberoep is onderdeel van Werk in Zicht: een samenwerkingsverband tussen van 16 gemeenten in Groningen en Noord-Drenthe en UWV. Het doel van de banenmarkt is om werkgever en werkzoekende met elkaar te verbinden. 

 

Veel interactie op 6 april 2021

Dinsdag 6 april 2021 tussen 10.00 en 13.00 uur is het moment waarop werkgevers, intermediairs en werkcoaches tegelijk online zullen zijn. 

 

Hoe meld je je aan:

 

als werkgever?

Aanmelden is erg makkelijk. Zorg dat u een LinkedIn-profiel hebt (aangemaakt) en log in op LinkedIn. In de zoekbalk kunt u zoeken op: ‘Online Banenmarkt Groningen. Of klik direct op deze link: www.linkedin.com/groups/13933678. Klik vervolgens op ‘lid worden’. 

 

Kent u andere bedrijven of werkgevers die op zoek zijn naar kandidaten voor bepaalde functies of graag hun netwerk willen uitbreiden? Nodig ze dan vooral uit om ook lid te worden van de LinkedIn-groep! Want samen zorgen we voor meer werk.

als werkzoekende?

Aanmelden is erg makkelijk. Zorg dat je een LinkedIn-profiel hebt (aangemaakt) en log in via www.linkedin.com. In de zoekbalk zoek je op: ‘Online Banenmarkt Groningen. Of klik direct op deze link: www.linkedin.com/groups/13933678. Klik vervolgens op ‘lid worden’.

 

Ken je andere mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan of graag hun netwerk willen uitbreiden? Nodig ze dan vooral uit om ook lid te worden van de LinkedIn-groep! Want samen zorgen we voor meer werk.

 

Tot dinsdag 6 april 2021 om 10.00 uur op Linkedin!


 

Nieuwsartikel delen

Overig nieuws uit 2021

Nieuwsarchief

Actueel