Achtergrondafbeelding

Nieuws

Meest recente nieuwsartikel

Young Professionals Midden-Groningen

Door: Carmen Stok | 22 april 2022 - 10:47
Young Professionals Midden-Groningen

Young Professionals Midden-Groningen

Je bent jong en (net) gestart met je baan bij de gemeente. Alle collega’s staan klaar om je te helpen, maar collega’s van je eigen leeftijd zijn er niet veel in je team. Wat doe je als je de connectie met je leeftijdsgenoten in je werk mist?


Hier liepen een aantal jonge medewerkers van de gemeente tegenaan. Daarom zijn zij de groep Young Professionals begonnen. Met deze groep willen ze jonge medewerkers van de gemeente Midden-Groningen tot 35 jaar samenbrengen.

 

In april organiseerden de Young Professionals hun eerste inspiratiesessie. Een leuk groepje Young Professionals was naar het gemeentehuis gekomen voor Teamleider Jordy Hovingh. Hij vertelde over zijn loopbaan bij de gemeente en waarom hij het nog steeds zo naar zijn zin heeft bij Midden-Groningen. Profileren is niet jezelf laten zien, maar jezelf zien! Jordy nam daarna de tijd om uitgebreid de vragen van de Young Professionals te beantwoorden. Aan het einde hebben de Young Professionals nog verder kennis gemaakt in het Grand Café. Leuk om wat meer jonge collega's te leren kennen.

 

Nieuwsartikel delen

Nieuwsarchief

2023 (3) 2022 (4) 2021 (4)