Achtergrondafbeelding

Nieuws

Meest recente nieuwsartikel

De Noordelijke banenbeurs 2024

Door: Hicran Ogulmus | 14 maart 2024 - 10:27
De Noordelijke banenbeurs 2024

2 succesvolle dagen in de Martiniplaza

Afgelopen weekend vond in Martiniplaza de Noordelijke Banenbeurs 2024 plaats, waarbij maar liefst 7000 bezoekers werden verwelkomd. Als gemeente Midden-Groningen waren wij weer van de partij. We kijken als gemeente terug op twee succesvolle dagen.

Het succes werd mede mogelijk gemaakt door de voortreffelijke ondersteuning van medewerkers, die een essentiele rol speelden in het creeeren van een gastvrije en informatieve omgeving.

Tijdens de beurs werden talrijke waardevolle en inspirerende gesprekken gevoerd tussen de medewerkers/teamleiders en bezoekers. 

Van het bespreken van carrièremogelijkheden tot het delen van informatie over gemeentelijke diensten en initiatieven, de interacties getuigden van een levendige betrokkenheid van zowel de gemeente als de bezoekers.

De enthousiaste reacties van het publiek bevestigen de waardevolle bijdrage van de gemeente aan het evenement. Hiermee werd een positieve impact gemaakt en werd het belang van gemeentelijke betrokkenheid bij de ontwikkeling van de arbeidsmarkt onderstreept.

 

Samen hebben wij laten zien dat de gemeente actief bezig is met het bevorderen van werkgelegenheid en het creëren van carrièremogelijkheden binnen de regio.

 

Nieuwsartikel delen