Achtergrondafbeelding

Werken bij de gemeente Midden-Groningen

Ga aan de slag in een gemeente die midden in de samenleving staat. Betrokken, enthousiast en met grote plannen. Bij ons krijg je de kans om het verschil te maken in onderwerpen die je nergens anders vindt. Wij staan klaar om samen aan de toekomst van Midden-Groningen te bouwen. Bouw jij met ons mee?

Over onze gemeente

Midden-Groningen. Een gemeente die jou al het moois van het platteland biedt. Ruimte, karaktervolle dorpen, schitterende natuur. Maar ook een gemeente met stedelijke trekken. En juist die ontmoeting tussen stad en buitengebied, maakt Midden-Groningen zo interessant. Sociale achterstanden, de gevolgen van de gaswinning, de energietransitie ... De uitdagingen hier zijn groot en verschillend. Wat ons bijzonder maakt, is de ruimte die je krijgt om onze gemeente mooier, veiliger en socialer te maken. Je kunt hier echt iets achterlaten voor inwoners. Dit biedt jou een unieke kans om samen de toekomst van Midden-Groningen vorm te geven.

Mensen maken Midden-Groningen

Dit is ons motto. Want er is veel te doen. En we hebben jou hierbij hard nodig. Samen zijn wij sterker, samen bereik je meer. Dit merk je aan alles. Aan de collega’s die graag met jou samenwerken en hun kennis delen. Maar ook omdat wij erop uit trekken en naar buiten gaan. Om samen met inwoners en ondernemers aan onze gemeente te bouwen.

Wie zoeken wij

Deze manier van werken vraagt om collega’s die verantwoordelijkheid nemen en lef durven tonen. Die dicht bij mensen staan. Die een antenne hebben voor wat er leeft in onze samenleving. Die werken vanuit de gedachte: hoe kunnen wij een goed plan of een mooi idee mogelijk maken? Maar die ook snappen dat je anderen nodig hebt om tot resultaten te komen. En dat je vaak eerst kleine stapjes moet zetten voordat je iets bereikt.

Wat wij jou bieden

Midden-Groningen is een organisatie die jou uitdaagt om het beste van jezelf te laten zien. En dat niet alleen. Bij ons werk je aan projecten die er toe doen; in een organisatie waar jij er toe doet. Samen halen wij meer uit elkaar en uit Midden-Groningen. En samen halen wij meer uit jouw talent. Dit doen wij in een professionele organisatie waarin we op elkaar vertrouwen. Waarin we ons verantwoordelijk voelen en onze vrijheid belangrijk vinden. We bieden jou:

ruimte om eigen keuzes te maken

groeikansen in elke fase van jouw loopbaan

werk waarin je iets achterlaat voor onze huidige en toekomstige inwoners

uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een IKB van 18,25% en geld voor scholing

een organisatie die eigen initiatief en betrokkenheid waardeert

voldoende thuiswerkmogelijkheden

Arbeidsvoorwaarden

Samen bouwen aan onze gemeente. Dat is niet alleen mooi werk. Daar staat ook iets tegenover. Daarom bieden wij je een modern voorwaardenpakket. Hierbij hoort een uitstekende pensioenregeling en een Individueel Keuzebudget van 18,25% van jouw brutosalaris. Hiermee kun je bijvoorbeeld extra verlofdagen kopen of jouw brutosalaris fiscaalvriendelijk inzetten voor allerlei doeleinden. Wil jij fulltime of parttime werken (of iets daar tussenin)? We bieden je - waar mogelijk - ruimte om jouw uren zelf in te delen.

We stoppen onze energie in jou!

Midden-Groningen wil jou een fijne en uitdagende werkplek bieden. Daarom doen we graag moeite voor jouw ontwikkeling en werkplezier. Dit doen we door met jou in gesprek te gaan over jouw drijfveren en doelen. Maar ook door jou een omgeving te bieden waarin jij op je best kunt zijn. Zo hebben we aandacht voor een goede balans tussen werk en privé. En we bieden je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Denk aan loopbaanbegeleiding, opleidingen en ontwikkelprogramma’s.

Afstuderen of stage

Ben jij nieuwsgierig naar onze gemeente en wat jij kunt betekenen voor onze inwoners? Wij laten je graag kennismaken met onze organisatie en het werk dat wij doen. Bijvoorbeeld in de vorm van een snuffel-, meewerk- of afstudeerstage. Natuurlijk krijg je de kans om zelf mee te werken in projecten. Je krijgt daarbij begeleiding van een expert. Hiermee bieden wij je een waardevolle ervaring en een mooie start van jouw carrière.