Achtergrondafbeelding

Een nieuwe gemeente
Sta jij klaar om mee te bouwen?

Extra kansen in onze nieuwe gemeente

Klikt het?

Hier werken begint met solliciteren. Maar voor je solliciteert wil je natuurlijk wel weten hoe het is om hier te werken. Want de gemeente Midden-Groningen, wat is dat voor werkgever? Hoe is de cultuur? En wat maakt ons bijzonder? Je gaat hier tenslotte behoorlijk wat tijd doorbrengen. Dan moet het niet alleen op inhoud matchen. Wanneer springt de vonk over?

Een tandje extra

Groningen. En de Groningers. Stugge mensen. Ver van de Randstad. Voor de één nog een heerlijke wijde wereld waar het leven nog goed is. Voor de ander het episch centrum van Nederland. Beeldvorming. Zeg zelf maar wat waar is. Maar het heeft ons gevormd. We kunnen op elkaar vertrouwen. Voelen ons verantwoordelijk. En koesteren onze vrijheid.

We staan hier per definitie in een hogere versnelling. We moeten wel. Dat doet wat met de werksfeer. En het geeft jouw carrière ook meer snelheid.

decoratieve afbeelding: over ons

Je voelt je hier snel op je plek. En dat heeft een reden:

Je kunt meewerken aan het verbeteren van hoe we de dingen hier doen

Je werkt met 650 collega’s en hebt volop mogelijkheden om je te specialiseren

De organisatie biedt je ruimte om eigen keuzes te maken en geeft je groeikansen

Op welk beleidsterrein je ook werkt, je laat hier iets achter voor onze huidige en toekomstige inwoners

Jouw arbeidsvoorwaarden zoals een IKB van 18,25% en budget voor scholing, zijn uitstekend

Ga bij ons aan de slag

Er is veel te doen. En dat doen we steeds meer samen met inwoners. Met onze ondernemers. Met allerhande organisaties, van groot tot klein. Of met collega’s uit andere vakdisciplines. Dat maakt het werken hier superleuk. Het maakt ons sterk. En wij zetten ons samen dan weer in voor onze inwoners.

Werken bij Midden-Groningen

Als organisatie hebben we een duidelijk doel. Voor onze inwoners willen wij het verschil maken. Mensen en maatschappelijke doelen staan voor ons dan ook voorop. Dat vind je ook terug in de werksfeer. We werken hier niet vanuit een ivoren toren, maar juist vanuit een platte organisatie. Je kunt hier zelfstandig werken en krijgt veel verantwoordelijkheid. De lijntjes zijn kort. En de deur staat hier standaard open.

Naar vacatures

Stagelopen? Ontdek hoe verrassend leuk het hier is

Zoek je een uitgelezen kans om te laten zien wat jij in je mars hebt? Je bent als stagiair van harte welkom als jij van ons wilt leren en wij van jou mogen leren. Op veel verschillende vakgebieden bieden we stageplaatsen. Dat kunnen snuffelstages zijn, afstudeerstages en meewerkstages.

Jij krijgt:

  • Een mooie stageplek met leuke collega’s en goede begeleiding
  • Een stagevergoeding van € 250,- per maand bij 36 uur (geldt voor MBO studenten vanaf nivo 3 en HBO studenten)
Naar stages