Achtergrondafbeelding

Senior: werken bij Midden-Groningen aan het einde van je loopbaan

Je bent een senior. Je houdt van je werk, voelt je thuis in onze organisatie. Maar je merkt ook dat je werk anders is dan toen jij aan het begin stond. Je wilt mee blijven doen. Maar, niet ten koste van alles. Omdat jij je hart wilt volgen. En omdat je exact weet wat je (nog) wel en niet wilt doen. We zijn bij Midden-Groningen zuinig op jouw kennis en behouden deze graag voor onze toekomst.

Dit mag jij van ons verwachten:

  • Ruimte om 60-80-100 te gaan werken. Bij deze variant werk je 60%, ontvang je 80% salaris en bouw je 100% pensioen op.
  • Volop mogelijkheden om je kennis over te dragen op andere collega’s.
  • Ruimte en vrijheid om jouw uren naar eigen inzicht in te delen.
  • Mogelijkheden om je te verdiepen en te verbreden.

Aandacht voor jou

In welke levens- of loopbaanfase jij ook zit: Midden-Groningen wil je een fijne en uitdagende werkplek bieden. Ook wanneer jouw loopbaan zich richting de laatste fase begeeft. Dit is maatwerk. Wij ontdekken daarom graag samen welke ambities en dromen jij nog koestert. En wat jij hiervoor nodig hebt. Dit doen we onder meer door geregeld met jou in gesprek te gaan.

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen.

Bij ons sta jij aan het roer van jouw loopbaan. Dit betekent dat je ruimte krijgt om jouw werk en carrière zelf vorm te geven. Maar ook dat jij hierin zelf verantwoordelijkheid neemt. Door zelf aan te geven wat je nog wel en niet wilt. En door mee te denken over hoe we jouw kennis en ervaring het beste in kunnen zetten. Uiteraard bieden wij je daarin ondersteuning.

Waardering

We vinden het belangrijk om jouw inzet en betrokkenheid te waarderen. Dus geen jaartje voorbij; standaard een treetje erbij. Nee, we kijken liever naar wat iemand toevoegt. Doe je graag iets extra’s naast je werk? Heb jij of jouw team iets bijzonders gepresteerd? Dan waarderen wij dat. Dat kan met extra salaris. Maar ook met een belevenis of een andere blijk van waardering.