Achtergrondafbeelding

Spitsuur: werken bij Midden-Groningen als je leven verandert

Je bent ambitieus. En je investeert volop in jouw carrière en onze gemeente. Tegelijkertijd is dit de fase waarin er in jouw leven veel verandert. Omdat je een huis wilt kopen. Omdat je een gezin gaat stichten of mantelzorg doet. Of omdat je meer van de wereld wilt zien. Kortom, tijd is schaars. Dan is het fijn om te weten dat je bij ons de ruimte vindt om te groeien én een goede balans tussen werk en privé te vinden.

Dit mag jij van ons verwachten:

  • Een salaris dat past bij jouw inzet.
  • Elk jaar meerdere gesprekken om te onderzoeken waar jouw loopbaankansen liggen en hoe jij door kunt groeien.
  • Mogelijkheden om je te verdiepen in jouw vakgebied via cursussen, trainingen en opleidingen.
  • Een goede balans tussen werk- en privé. Door thuiswerkmogelijkheden, en de vrijheid om (waar mogelijk) je uren zelf in te delen.

Aandacht voor jou

Midden-Groningen wil jou een fijne en uitdagende werkplek bieden. Ook wanneer je in het spitsuur van je leven staat. Vanaf het moment dat je bij ons aan de slag gaat, investeren wij in jou. Dit is maatwerk. Daarom ontdekken we graag samen welke ambities en dromen jij koestert. En wat voor jou het beste werkt. Dit doen we onder meer door geregeld met jou in gesprek te gaan.

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen.

Bij ons sta jij aan het roer van jouw loopbaan, jouw toekomst. Dit betekent dat je alle ruimte krijgt om jouw werk en carrière zelf vorm te geven. Tegelijkertijd verwachten wij dat je hier zelf verantwoordelijkheid in neemt. Door bij te blijven bij de veranderingen in je vakgebied. Door te ontdekken waar je nog beter in kunt worden. Uiteraard bieden wij je daarin ondersteuning.

Waardering

We vinden het belangrijk om jouw inzet en betrokkenheid te waarderen. Dus geen jaartje voorbij; standaard een treetje erbij. Nee, we kijken liever naar wat iemand toevoegt. Doe je graag iets extra’s naast je werk? Heb jij of jouw team iets bijzonders gepresteerd? Dan waarderen wij dat. Dat kan met extra salaris. Maar ook met een belevenis of een andere blijk van waardering.