Achtergrondafbeelding

Starter: beginnen met je loopbaan bij Midden-Groningen

Je staat aan het begin van je loopbaan. Een van fase ontdekken en leren. Over wie jezelf bent. Over waar jouw hart ligt, jouw talent. In deze fase vinden wij het belangrijk dat je jij weg vindt in onze organisatie. Dat je het vak leert, een mooi netwerk opbouwt en dat wij elkaar beter leren kennen. Daar helpen wij je bij. En andersom: wij staan open voor de nieuwe kennis die jij meebrengt.

Dit mag jij van ons verwachten:

  • Begeleiding van een ervaren collega (mentor).
  • Kennisnetwerken waar je andere starters en (young-)professionals binnen Midden-Groningen kunt ontmoeten.
  • De mogelijkheid om bij andere teams of afdelingen ervaring op te doen.
  • Maatwerk in kennisontwikkeling: van trainingen, lezingen, e-learning tot cursussen en opleidingen.
  • Elk jaar meerdere gesprekken om te kijken hoe het met je gaat en waar jij staat.

Aandacht voor jou

Midden-Groningen wil jou een fijne en uitdagende werkplek bieden. Vanaf het moment dat je bij ons aan de slag gaat, investeren wij in jouw ontwikkeling en werkplezier. Dit is maatwerk. Wij ontdekken daarom graag samen welke ambities en dromen jij koestert. En wat jij hiervoor nodig hebt. Hierover gaan wij geregeld met jou in gesprek.

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen

Bij ons sta jij aan het roer van jouw loopbaan, jouw toekomst. Dit betekent dat je alle ruimte krijgt om jouw werk en carrière zelf vorm te geven. Tegelijkertijd verwachten wij dat jij hier ook zelf verantwoordelijkheid in neemt. Door bijvoorbeeld bij te blijven bij de veranderingen in je vakgebied. En door te ontdekken waar je nog beter in kunt worden. Uiteraard bieden wij je daarin ondersteuning.

Waardering

We vinden het belangrijk om jouw inzet en betrokkenheid te waarderen. Dus geen jaartje voorbij; standaard een treetje erbij. Nee, we kijken liever naar wat iemand toevoegt. Doe je graag iets extra’s naast je werk? Heb jij of jouw team iets bijzonders gepresteerd? Dan waarderen wij dat. Dat kan met extra salaris. Maar ook met een belevenis of een andere blijk van waardering.

‘Ik kan iedere afgestudeerde aanraden om hier te starten. Van een nieuwe schuur tot de plannen voor een zonnepark: het komt allemaal voorbij. Dankzij die afwisseling is het werk nooit eentonig. Ook belangrijk: je krijgt hier de vrijheid en de verantwoordelijkheid. Natuurlijk heb je te maken met regels en deadlines. Maar er is altijd ruimte om zelf te bepalen hoe jij je werk inricht en inplant. Kortom, een prachtige leerschool.’

Dennis van der Haar is adviseur ruimtelijke plannen